Sâmbătă 14 aprilie, începând cu ora 1600, a avut loc, pe stadionul din apropierea Șantierului Naval Giurgiu, meciul de fotbal dintre C.S.M. ”Dunărea” Giurgiu și A.S. ”Mihai Viteazul” Călugăreni, în LIGA a IV a la fotbal,  SERIA SUD .

Deși, înainte de începerea meciului, prognosticul unora din puținii spectatori prezenți era   undeva în jurl scorului  de 8-0 pentru giurgiuveni, nu a fost chiar așa…

 Prima repriză s-a terminat cu scorul de 0 la 0. O repriză foarte antrenantă, care , în ciuda celor 45 de minute alocate acesteia,  nici  nu   s-au simțit când au trecut.

A doua repriză a rămas  în ritmul imprimat în prima repriză, până în momentul în care Dunărea Giurgiu a obținut un penalty, pe care Draghia Marinel  l-a transformat.

  A urmat golul al doilea al Dunării, marcat de către Asan Ginel și apoi golul al treilea  al lui Jelescu Alexandru . Deși nu a mai urmat niciun gol, meciul a continuat într-un tempo alert până la sfârșitul meciului, cei prezenți pe stadion trăind momente agreabile și un sfârșit de săptămână mai mult decât plăcut. Meciul s-a încheiat cu 3 la 0 pentru Dunărea Giurgiu.

Echipele trimise în teren au fost următoarele:

Asociația Sportivă ”Mihai Viteazul” Călugăreni

Grădinaru Mihai, Ibe Samuel Halu, Tartacan Aurel, Tartacan Andrei, Pană Cătălin, Baran Titi, Pacxino Cătălin, Jitaru Alexandru, Dincă Eugen, Ion Marian, Iancu Laurențiu, căpitan de echipă, iar ca rezerve Bălan Costel, Ion Marius, Vlad Alexandru și Rusu George.

C.S.M. Giurgiu

Țurcanu Cosmin, Stoichiță Liviu, Marinescu Răzvan, Jelescu Alexandru, Boteanu George, căpitan de echipă, Chiripuci Iulian, Blagu Marinel, Asan Ginel, Matache Antonio, Draghia Marinel, Dima Laurențiu, iar ca rezerve Debrețin Denis, Marin Marius, Pîrlogea Alin, Clincovici Marcel, Stan Robert, Florescu Alin, Epure Liviu.

Ca o părere personală, poate dacă ar fi programate începând cu ora 1100, meciurile echipei Dunărea ar avea mai mulți spectatori, omul știind că la ora 1400 ar fi acasă, unde ar lua masa de prânz și apoi s-ar odihni.

Spun acest lucru deoarece, până să apară echipa ”Astra Giurgiu”, meciurile echipei Dunărea Giurgiu, la capitolul spectatori, erau destul de animate, mai ales că acum Traseul 1 al transportului în comun, care circulă spre Port , din oră în oră, trece chiar prin poarta stadionului…

(Niccos = Costel Nicolae)