Dumitru Beianu încurajează presa locală în promovarea activităților administrației, „fără să ocolească tonurile critice”

0
208

La conferință de presă desfășurată vineri, 14 ianuarie, președintele Consiliului Județean Giurgiu a vorbit printre multele teme abordate și despre bugetul anului 2022, buget care a fost publicat spre consultare. Astfel, locuitorii județului Giurgiu sunt așteptăți să adreseze opinii, propuneri, comentarii, dar și critici pe marginea lui.

Făcând un sumar al subiectelor discutate în cursul conferinței de presă, putem spune că la nivel județean sunt în lucru sau inițiate multe proiecte din mai multe domenii de interes pentru locuitorii giurgiuveni: infrastructură, sănătate, educație, asistență socială, dar și numeroase „premiere” în peisajul giurgiuvean: apariția unui centru pentru hipoterapie destinat copiilor cu afecțiuni din spectrul autist și nu numai, centre de zi pentru copii din familiile vulnerabile, piste pentru biciclete și semafoare pietonale în mediul rural, până la construirea unui adăpost cu dispensar veterinar și spații de cazare pentru toate categoriile de animale maltratate, adăpost întins pe două hectare, la ieșirea din Giurgiu, spre Slobozia.

Dumitru Beianu spunea pe pagina sa de Facebook ceea ce a spus și în timpul conferinței de presă: „Am asigurat, totodată, reprezentanții presei că vom susține financiar toate publicațiile independente pe care le rugăm să promoveze activitățile administrației locale, fără să ocolească tonuri critice atunci când descoperă inerente carențe și greșeli în activitatea noastră.

Probabil vor fi și erori de îndreptat și nu ne deranjează niciun comentariu critic!

Aceeași rugăminte o adresez, în numele colegilor, întregii comunități giurgiuvene. Avem nevoie, deopotrivă, de aprecieri care să mobilizeze energiile fiecărui angajat, așteptăm și criticile care să ne ajute să devenim mai buni, mai performanți, mai utili comunității!

Sperăm ca toate aceste proiecte vor fi realizate și că nu vor întâmpina opreliști în implementarea și finalizarea lor și că toți consilierii județeni vor avea mintea limpede să judece doar în folosul societății giurgiuvene, lăsând la o parte „coloratura politică”, mai ales atunci când ea stă în calea realizării unor proiecte menite să ajute și să crească nivelul de trai al locuitorilor acestui județ.

(Ana Magheru)