Duminică seara, două accidente petrecute în Giurgiu, la interval de doar 20 de minute!

0
1481

Duminica 16 iulie, a fost o seară de coșmar pentru cei ce au circulat pe principala arteră de trafic a Municipiului (bulevardul București), traficul fiind extrem de aglomerat.

La doar 20 de minute distanță au fost întergistrate două accidente: unul în care victimă i-a căzut un motociclist , iar al doilea în care două autoturisme s-au tamponat ușor…

Primul accident în care un motociclist  s-a izbit de bordura sensului giratoriu din fața Petrom / Auchan , s-a produs în jurul orei 20.20.

 De precizat că în accidentul de motocicletă, victima acestuia a fost un tânăr de 19 ani din Giurgiu. Din fericire pentru el, starea sa era bună, după accident,  scăpând  doar cu câteva excoriații (julituri) pe mâini și pe picioare…

Așa cum precizam, după circa  20 de minute de la consumarea primului accident (20,40), la doar 30 de metri depărtare de locul în care agenții de circulație  făceau măsurătorile la primul accident, chiar în dreptul magazinului ”Comtex”, alte două autoturisme (un Volskvagen și o Skoda) s-au tamponat ușor,  aflate una în spatele celeilalte, pe sensul de mers spre intersecția Bulevardului cu șoseaua Tineretului.

Paradoxal, tamponarea celor două autoturisme s-a produs având în față o Ambulanță, din care o asistentă a sărit imediat cu scopul de a interveni în cazul în care cineva ar fi suferit de pe urma impactului, însă aceasta a constatat că nu era nevoie de îngrijri medicale.

(Jurnal)