Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Duminică, 8 mai, se va inaugura noul stadion al comunei Florești-Stoenești

Duminică, 8 mai, se va inaugura noul stadion al comunei Florești-Stoenești

0
Duminică, 8 mai, se va inaugura noul stadion al comunei Florești-Stoenești

Duminică, 17 aprilie, în duminica de Florii, începând cu ora 18.00, ar fi trebuit să se inaugureze noul teren sintetic multisport din comuna Florești-Stoenești, amplasat în satul Florești.

Acest lucru nu a fost posibil datorită vremii nefavorabile, astfel că acest evenimentul a fost reprogramat pentru data de duminică, 8 mai, ora 18:00.

Evenimentul va aduce față în față echipele Young Boys Florești și Sporting Florești, invitate să inaugureze noua suprafată de joc.

Tot la acest eveniment sunt așteptați toți iubitorii forbalului, mai ales că vor fi prezenți și foștii componenți ai echipelor Avântul Florești și Progresul Palanca.

Cum duminică vremea se anunță minunată, iubitorii acestui sport pot veni în număr cât mai mare să se bucure de spectacol.

„Vă așteptăm cu drag iubitori ai fotbalului!, este mesajul primarului, Dumitru Constantin pentru toți cei care vor dori să participe la această inaugurare.

Astfel, primarul Dumirtu Constantin mai adaugă la zestrea proiectelor demarcate și realizate până acum, încă unul. Așa cum notează pe facebookul personal, terenul sintetic este pus la dispoziție tuturor celor ce doresc să facă mișcare prin sport.

Inaugurarea noului teren sintetic, multisport , din Florești, îi va oferi prilejul totodată primarului Dumitru Constantin să se întâlnească  la un suc și o bere, cu cetățenii comunității.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °