Duminică, 11 decembrie, primarul comunei Florești-Stoenești , Constantin Dumitru, deschide ”Târgul de Crăciun – 2022”

0
345

Demonstrând încă odată spiritul organizatoric de care dă dovadă, de fiecare dată când i se ivește ocazia,  primarul comunei Florești-Stoenești a organizat în seara de 6 decembrie o ediție specială de ”Moș Nicolae”.

Evident că beneficiarii acestei sărbători au fost copiii. Ei au primit cu toții , dulciuri.  la un stand special amenajat, unde cadourile dulci au fost dăruite chiar de Moș Nicolae, ce de data aceasta a renunțat la nuielușa dedicată celor obraznici, căci toți copiii din comuna Florești-Stoenești sunt extrem de cuminți – ne declara primarul comunei, Constantin Dumitru.                                                 Seara a fost una de excepție, după cum ne mărturiseau locuitorii localității care s-au bucurat chiar și de un concurs de karaoke.

A fost o repetiție generală în vederea deschiderii ”Târgului de Crăciun”, de Duminică, 11 decembrie, începând cu ora 19:00, pe care anul acesta l-am organizat în Piața Sfatului din localitate – ne mai spunea primarul Constantin Dumitru, ce ne preciza totodată că surprizele pregătite nu se opresc aici.

La deschidere ne vom bucura de prezența trupei ”Bandidos”,  dar și de un grupaj cu piese de Crăciun și din repertoriul internațional  cântate de micii chitariști din Florești Stoenești, pregătiți de către prof. Mălin Cristache – ne mai spunea primarul Dumitru Constantin care făcea prin intermediul cotidianului nostru,  o invitație  tuturor celor ce doresc să se distreze în Târgul de Crăcin din Florești – Stoenești, începând de duminică…

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

(Jurnal)