Drogații la volan, problema zilei la IPJ Giurgiu

0
339

Un giurgiuvean de 22 de ani este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autoturism având permisul de conducere suspendat și aflându-se sub influența substanțe psihoactive.

La data de 12 martie a.c., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistat de polițiști pe Șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat din data de 27.02.2020.

Totodată, în urma testului  cu aparatul Test Drog, rezultatul a fost pozitiv, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat și conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Nici nu se liniștiseră bine lucrurile, că tot pe 12 martie, dar de această dată pe Bulevardul Independenței, polițiștii au dat de alt bărbat aflat sub influența drogurilor: un bărbat de 30 de ani. 

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde i-a fost efectuat testul de urină, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorului auto i-a fost recoltată o proba biologică de sânge și o proba biologică de urină, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.