DRAGOSTE ADEVĂRATĂ! O bătrână a murit de sete și de foame, nedorind să-și părăsească soțul, care decedase lîngă ea…!

0
389

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Capitală, paralizată complet, a murit de sete după ce soțul ei s-a stins lângă ea, în urma unui atac de cord.

Femeia, care nu se putea mișca, a  zăcut zile în șir, fără apă și fără hrană, până când la rândul ei , a încetat din viață. Cei doi soți au fost găsiți abia o lună mai târziu, după ce vecinii au anunțat Poliția.

Polițiștii care au intrat în garsoniera celor doi bătrâni s-au lovit de o imagine sinistră. Ambii soți zăceau fără viață, unul lângă altul  după starea cadavrelor , de mai mută vreme. O imagine înduioșătoare ce depășește chiar drama  lui Shakespeare, Romeo și Julieta, vorbind mult despre adevărata dragoste dintre doi oameni ce s-au iubit până la moarte

Bătrânul , în vârstă de 79 de ani,  decedase, conform medicilor legiști,  în urma unui infarct sau atac cerebral,  în timp ce soția sa, care era imobilizată la pat, a rămas fără a schița vreo reacție,  până când, fără apă și hrană, a decedat , epuizată și îndurerată .

O lecție de viață în care bătrâna  și-dat seama cu siguranță  că viața ei fără partenerul ei nu mai are rost , că rămasă singură , fără sprijinul acestuia , nu ar mai putea supraviețui, dincolo de faptul că  zi de zi suferința ar ucide-o oricum prin pierderea insurmontabilă, suferită…

(Jurnal)