Două persoane au fost găsite moarte în casă. Ambele erau femei

0
492

În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orelor 23,35, ambulanța și polițiștii giurgiuveni au fost solicitați la locuința unei femei din Malu Spart (Bolintin Vale). 

„La sosirea echipajului nostru, s-a constatat faptul că persoana, o femeie în vârstă de 51 de ani, era decedată. Aceasta locuia împreună cu concubinul său, care, de altfel, a și dat alarma pe 112. Din declarațiile lui, femeia era cunoscută cu afecțiuni medicale, fără a fi însă în evidența vreunui medic. Când i s-a făcut rău, el se afla în casă, împreună cu victima. Nu au fost găsite urme de violență pe corp, s-a întocmit un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Giurgiu”, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, Emanuela Sârbu. 

Un alt caz a fost anunțat de pompierii giurgiuveni, în cursul dimineții de joi, 9 ianuarie, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni în localitatea Frasinu pentru deblocarea ușii unui imobil.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.
După deblocarea ușii, s-a constatat faptul că interiorul locuinței se afla o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 83 de ani, decedată.

În legătură cu acest al doilea caz, polițiștii giurgiuveni au declarat că victima era cunoscută cu afecțiuni medicale, fiind în evidența medicului de familie, cel care, de altfel, a și emis certificatul constatator de deces. Femeia locuia singură. 

(Jurnal)