Runda a VI-a din Liga 4, programează sâmbătă, 9 octombrie, două derby-uri județene, mai interesant arătându-se duelul de la Vărăști, unde ambele grupări implicate n-au cunoscut încă gustul înfrîngerii.

Fotbaliștii de la Vărăști doresc cu orice preț cele trei puncte în meciul cu Remuș, conștienți fiind că doar victoria îi menține în lupta pentru play-off-ul Ligii a 4-a.

De partea cealaltă, jucătorii pregătiți de George Șanțmare nu concep să facă niciun pas greșit, mai ales că se află într-o postură favorabilă în fotoliul de lider al seriei Sud. Echipa din Vărăști (un joc mai puțin disputat),ocupă locul doi în clasament, la o lungime de ocupanta fotoliului de lider al seriei, Energia Remuș.

Al doilea derby județean are loc în seria Nord unde FC Bolintin Malu Spart (locul 3 cu 12 puncte), primește vizita ocupantei locului secund, Argeșul Mihăilești cu 13 puncte.

Fotbaliști din Mihăilești au un start excelent, fiind pe locul secund, la două puncte de liderul neînvins, AFC Singureni și au prima apărare a seriei, în schimb bolintinenii, au pierdut deja 3 puncte.

Prima clasată a seriei Nord, AFC Singureni primește pe teren propiu „lanterna roșie”, Zmeii Ogrezeni.

Singura necunoscută din acest meci este la câte goluri diferență va bate echipa primarului de Singureni, Marian Pătuleanu, pe Zmeii Ogrezeni.

Sâmbătă la prânz, Real Drăgăneasca, va încerca să răzbune eșecul de săptămâna trecută, de pe teren propiu cu Bolintin Vale, în deplasarea de la Podul Doamnei. Vizitatorii pregătiți de tehnicianul Gică Zamfir au prima şansă în confruntarea cu AS Podul Doamnei, cu condiția să aibă tot lotul la dispoziție.

Programul etapei VI

Liga 4, Seria Sud, etapa 6, ora 16,30

Victoria Adunații Copăceni – Voința Slobozia

Giganții Vărăști – Energia Remuș

Argeșul Hotarele – Unirea Izvoarele

Viitorul Vedea – Dunărea Giurgiu

Dunărea Oinacu – Gloria Comana

Voința Daia – Real Colibași

M. V. Călugăreni -Stă

Liga 4, Seria Nord, etapa VI, ora 11,00

Inter Zorile -Luceafărul Trestieni

Viitorul Tântava – FC Bolintin Deal

Maxima Hobaia – Avântul Florești

FC Bolintin Malu Spart – Argeșul Mihăilești

AS Podul Doamnei – Real Drăgăneasca

Petrolul Roata – AS Iepurești

AFC Singureni – Zmeii Ogrezeni

(Costel Spînu)