La data de 26 mai a.c., polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea D.N. 61 în comuna Bucșani, județul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului ocazie cu care, au constatat faptul că în data de 26 mai a.c., în jurul orelor 02.40, un bărbat de 28 de ani, din comuna Cornățelu, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.61 în localitatea Bucșani, județul Giurgiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, fără a fi înregistrate victime.

Întrucât emana halena de alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie ce depășește limita legală.

Acesta este al doilea accident în care un autoturism izbește un stâlp de electricitate, produs în mai puțin de o săptămână pe raza județului nostru, după cel petrecut pe data de 21 mai, la ieșirea din municipiu.