Dosar de abuz în serviciu la DNA, după dezvăluirile fostului director al Tarom

0
187

Fosta directoare Tarom spune că a fost citată ca martor la DNA, într-un dosar pentru abuz în serviciu, după ce a dezvăluit că ministrul Transporturilor i-a cerut să ţină avioane la sol, pentru ca parlamentarii să nu ajungă la votul moţiunii de cenzură.

Mădălina Mezei a precizat că se va prezenta la DNA în cursul zilei de luni.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Ştirilor Pro TV, fosta directoare a companiei Tarom a dezvăluit că şi-a pierdut funcţia pentru că a îndrăznit să-l înfrunte pe ministrul demis al Transporturilor. Mădălina Mezei acuză că i s-a cerut să inventeze probleme tehnice şi să menţină la sol mai multe curse interne, ca să boicoteze moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie.

Mădălina Mezei: “Ar fi trebuit să fie oprite la sol anumite aeronave ca să împiedice parlamentarii să vină joi să voteze moțiunea de cenzură”.

Reporter: “Domnul ministru Cuc v-a spus asta expres?”

Mădălina Mezei: “Da”

Reporter: “V-a spus asta cu martori?”

Mădălina Mezei: “Nu, eram doar eu singură la dumnealui în birou. Era o solicitare irațională, nu aveam cum să o duc la îndeplinire, piloții companiei Tarom sunt niște oameni curajoși și liberi. Nu pot fi îngrădiți de niciun fel de interes obscur”.

De cealaltă parte a baricadei, Răzvan Cuc spune despre Madalina Mezei că minte.