În minivacanţa dinaintea sărbătorii de Sfântă Mărie,  două evenimente au tulburat liniştea locuitorilor comunei Slobozia.

Primul eveniment, despre care au transmis informaţii reprezentanţii Poliţiei, s-a produs pe data de 12 august când un bărbat de circa 40 de ani, din comuna Slobozia, i-a anunţat pe oamenii legii din localitate de faptul că, în noaptea respectivă, un tânăr, furios că a pierdut la păcănele o sumă importantă de bani, s-a răzbunat pe display-ul aparatului care i-a „mâncat” banii. Supărarea lui i-a adus în cele din urmă un dosar penal  după ce acesta a distrus aparatul pe care a încercat să se răzbune cu pumnii şi picioarele.

Două zile mai târziu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi că în noaptea de 13/14 august, persoane necunoscute ar fi sustras un autoturism, parcat în faţa curţii unei locuinţe din comuna Slobozia.

În aceeaşi dimineaţă de 14 august, autoturismul a fost identificat pe şoseaua Sloboziei din municipiu, fiind avariat ca urmare a impactului cu un gard din cărămidă, distrugerea producându-se cu doar câteva ore înainte ca poliţia să intervină.

Conform informaţiilor furnizate de IPJ Giurgiu, conducătorul auto ar fi părăsit autoturismul după ce l-a oprit în gard, fiind identificat, câteva ore mai târziu. Este vorba despre un minor, tot din comuna Slobozia, care, fără a avea permis de conducere, dar prins de dorul unei plimbări nocturne, a sustras autoturismul respectiv. Ghinionul lui a fost că plimbarea i-a fost oprită de gardul de cărămidă din municipiu, aşa  că acum tânărul teribilist în loc de plimbarea relaxantă pe care o căuta  s-a ales cu dosar penal pentru furt.

(Jurnal)