În data de 2 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Secției Nr. 2 Poliție Rurală Comana au organizat și executat o acțiune pe linie de persoane urmărite care a vizat punerea în executare a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cu această ocazie, a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din comuna Herăști, județul Giurgiu, pe numele căruia, Tribunalul Giurgiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol.

De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni, a fost identificat un alt bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia Tribunalul Militar București a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depuse ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.