Doi condamnați pentru ucidere din culpă, prinși de polițiștii giurgiuveni în două comune din județul Giurgiu

0
303

La data de 14 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni, au desfășurat în comuna Călugăreni (județul Giurgiu), o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Cu o această ocazie a fost depistat un bărbat, de 55 de ani, din comuna Băcani, județul Vaslui, fără forme legale în comuna Călugăreni, pe numele căruia, Judecătoria Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 2 ani și 8 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și ucidere din culpă.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul I.P.J. Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au desfășurat în comuna Adunații- Copăceni, județul Giurgiu, o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Cu ocazia aceasta, a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Adunații-Copăceni, județul Giurgiu, pe numele căruia, Judecătoria Cornetu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta  are de executat o pedeapsă de 2 ani și 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul I.P.J. Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind  încarcerată  în Penitenciarul Giurgiu.

(Jurnal)