Foto: Așa arăta, luni dimineața, autoturismul în care și-au pierdut viața cele două persoane .

O femeie și un bărbat, ambii cetățeni bulgari, au murit după un accident produs în comuna Bucșani (FOTO).

Noaptea de duminică spre luni (10/11 octombrie) a fost  și ultima  pentru doi cetățeni bulgari. La ora 01:50, noaptea, pe DN 61, în comuna Bucșani, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren (TIR).

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani și o femeie de 47 de ani, cetățeni bulgari, pasageri în autoturism.

 Foto: La scurt timp după accident, ambulanțele și echipajele ISU, sosite pentru intervenție, la fața locului…

De asemenea, conform informațiilor, din incident a rezultat și rănirea a 3 persoane, respectiv o femeie de 52 de ani și doi bărbați de 60 și 62 de ani, cetățeni bulgari, pasageri în autoturism.

Cei doi conducători auto, respectiv un bărbat de 44 de ani, cetățean turc și un bărbat de 34 de ani, cetățean bulgar, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că șoferul autoturismului, cetățeanul bulgar, nu deținea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

(Jurnal)