Doar persoanele vaccinate anti Covid-19 vor avea acces la Electric Castle

0
109

Primul mare festival organizat în pandemie va începe peste mai puțin de două săptămâni în România. Electric Castle va cuprinde peste 15.000 de ore de muzică de la peste 250 de artiști invitați. Aceștia vor urca pe cele 15 scene amplasate în Bonțida și Cluj-Napoca, în perioada 6 – 15 august.

Ediția specială Electric Castle din august pune în prim-plan diversitatea și experimentul, provocându-i pe participanți să descopere noi artiști, noi stiluri muzicale și noi perspective asupra realității cotidiene, în vremuri în care mobilitatea și planificarea au devenit provocări.

Fiind o ediție desfășurată în vremuri imprevizibile, pregătirea evenimentului a fost o provocare deosebită pentru organizatori.

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de acest festival este că la eveniment vor putea participa doar persoanele vaccinate.

„Conform regulilor în vigoare pe care le stabilește Guvernul României, participarea la evenimente care întrunesc mai mult de 2500 de participanți se face pe bază de vaccinare. Deci participarea la primul modul al ediției speciale de anul acesta Electric Castle, care începe la Bonțida în weekend-ul 6-8 august, se poate face pe bază de vaccinare, conform regulilor actualmente în vigoare.” – declară Ema Prisca, director de marketing al festivalului.

(Jurnal)