DJTADJCT Giurgiu întreprinde și în această perioadă acțiuni pe diverse porțiuni de drumuri județene deteriorate

0
210

Și în această perioadă a anului, Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene si Control Trafic Giurgiu, instituție publică de interes județean aflată în subordinea Consiliului Județean Giurgiu și condusă de Daniel Cârpușor a efectuat acțiuni pe diverse porțiuni de drumuri județene deteriorate astfel ca aceste drumuri să fie pregătite și să ușureze intervenția utilajelor de deszăpezire în perioada iernii.

Utilajele și personalul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, aflată în subordinea Consiliului Județean au frezat și turnat covor asfaltic nou pe DJ504 între localitățile Hodivoaia și Vieru.

De asemenea, utilajele Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene si Controlul Traficului Giurgiu au intervenit pe Drumul Județean 504 A, în localitatea Gogoșari, în vederea efectuării unor lucrări de frezare și plombare a unor porțiuni de drum.

Serviciul de Control Trafic din cadrul DJTADJCT Giurgiu a efectuat acțiuni de verificare și control privind transporturile de pe Drumul Județean 411. Cu această ocazie, au fost verificate un număr mare de autocamioane. În urma verificărilor făcute cu instalațiile de cântărire din dotare, omologate, nu s-au constatat abateri privind depășirea masei maxime admise.

Cum DJTADJCT Giurgiu se pregătește pentru sezonul rece, vom reveni cu materiale detaliate pe acest subiect.

(Jurnal)