O femeie a fost rănită ușor după ce conducătorul autoturismului în care se afla a pierdut controlul autovehiculului pe fondul neatenției și a intrat în garajul unui imobil.

Joi, 22 noiembrie , în jurul orei 8.40, dimineața, un tânăr de 30 ani, din comuna Botoroaga, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, în localitatea Naipu, județul Giurgiu, din cauza neatenției în conducere și având alte preocupări de natură a-i distrage atenția, a părăsit partea carosabilă și a intrat în garajul unui imobil.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 45 ani, pasageră în autovehicul, pe locul din spate, care a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul București în vederea efectuării de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager rezultatul fiind negativ (nu se afla sub influența băuturilor alcoolice).

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

(Jurnal)