Cu ce a plecat un tânăr din Bolintin Deal, din casa unui consătean …

0
318

Un tânăr din localitatea Bolintin Deal este cercetat de polițiștii giurgiuveni după ce a  furat  aparatură  electronică de circa 8.000 de lei din casa unui consătean.

Vineri, 16 noiembrie, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o tânără, din localitatea Bolintin-Deal, cu privire la faptul că locuința unei rude a fost spartă.

În urma cercetărilor și activităților specifice efectuate de către polițiști a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, care în perioada 12.11.2018-16.11.2018, profitând de faptul că proprietarul nu se afla la locuință a forțat ușa de acces și a sustras 2 televizoare tip plasmă și un sistem audio.

Polițiștii au recuperat bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 8.000 lei, care au fost predate persoanei vătămate. 

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(Jurnal)