Distracție maximă la inaugurarea Grădiniței ”Prietenii naturii”.  (Galerie FOTO + Video)

0
1246

Sâmbătă 2 septembrie, pe Șoseaua Alexandriei, la numărul  219 B, a avut loc inaugurarea Grădiniței ”Prietenii Naturii”. Gazdă le-a fost celor sosiți aici, administratorul ,  psihologul și nutriționistul Dorina Olăreanu, ce vine astfel cu o premieră în ceea ce privește conceptul de unitate educațională dedicată copiilor preșcolari.  

Într-un cadru de poveste, copiii, însoțiți de părinți și bunici, prieteni apropiați ai d-nei Dorina Olăreanu, managerul acestui Centru educațional, s-au întors, pentru câteva  momente, la anii copilăriei, implicându-se în joaca celor mici din curtea extrem de generoasă a Grădiniței.

De la întâlnire nu au lipsit câteva din personajele îndrăgite ale celor mici, precum Mickey Mouse și prietena sa Minie.

Cum arată interiorul noii Grădinițe puteți vedea în pozele de mai jos, plimbarea noastră prin spațiile rezervate copiilor fiind  a fost ca  o călătorie prin basmul ”Albă ca zăpada și cei 7 pitici”,  lăsându fascinați  de designul și dimensiunile mobilierului, cât și de toate celelalte  lucruri  ce vor sta de acum  la dispoziția copiilor.

 Grădinița dispune de săli de curs și spațiu de joacă, o sală de mese, o minibucătărie, o garderobă în miniatură pentru depozitatul hainelor și încălțămintei și evident grupuri sanitare adaptate vârstei celor mici.

 

Ce s-a întâmplat sâmbătă la prânz la Grădinița ”Prietenii Naturii și de ce ea se cheamă așa, vă spune chiar autorul acestui loc minunt, d-na Dorina OLĂREANU în videoclipul de mai jos.