guvernul-romanieiDupă ce procurorii DNA au descins  în data de 31 iulie la sediul Guvernului, unde au stat de vorbă cu mai mulți angajați, ridicând totodată o serie de documente , la scurt timp, în spațiul public și în mass media,  au apărut atât speculațiile cât și tot felul de comentarii.

Ancheta începută  ar  viza modul în care s-a organizat un concurs pentru ocuparea unor  posturi,  probabil.

Procurorii DNA au stat de vorbă cu angajații Executivului care au fost implicați și care au putut da toate informațiile care să îi ajute pe cei 14 procurori ce se ocupă  de  acest caz .

mihai-tudose-2-600x385

În legătură cu acest eveniment premierul Mihai Tudose a acordat un interviu agenției Agerpres. Întrebat despre perchezițiile care au avut loc la sediul Guvernului, acesta a fost rezervat: Înţeleg că domnul ministru Viorel Ilie a dat un comunicat, a dat un comunicat și DNA-ul, mai mult va spune Direcţia Naţională Anticorupţie când termină. Aşa am înţeles din comunicatul DNA-ului.

Întrebat dacă această acțiune a DNA reprezintă o problemă de imagine, prim-ministrul a spus: Nu ştiu mai mult, înţeleg că doi oameni de acolo au făcut ceva sau sunt suspecţi că au făcut ceva. Aşteptăm concluziile…

(Jurnal)