clipboard01_192Generalul SRI,  Elena Istode, a fost trecută în rezervă luni, 7 august, ” la pachet”  cu generalul Sorin Cosma, șeful antitero din SRI, cu care se spune că ar avea o relație, Cosma fiind cel care a promovat-o,  conform celor de la Flux24.

Mai mult, Sorin Cosma a mai fost acuzat de fostul ofițer SRI, Adrian Radu, că ar fi furat din fondurile operative ale SRI.

Potrivit sursei menţionate, Elena Istode a fost secretară la o centrală sindicală din Giurgiu după ce  a absolvit Școala de la Grădiștea. Porecla ei era ”Anaconda” încă  din timpul școlii SRI. 

Despre ”Anaconda” se pare că există  destule  mărturii picante, povestite pentru FLUX 24 chiar de către o parte din absolvenții școlii SRI.

Anaconda a intrat în atenţia publică după ce a apărut în celebrele  poze de pe Coasta de Azur împreună cu fostul deputat Cristian Rizea.

Elena Istode a fost șef al Diviziei C din SRI și a ajuns șeful acoperiților datorită relației sale cu generalul Cosma, protejatul fostului prim adjunct generalul Florian Coldea.

Totodată trebuie menționat că există documente care dovedesc  că Divizia C s-a ocupat de monitorizarea presei. 

În calitate de șef al Divizei C, Generalul Istode a coordonat personal atacurile la mai multe firme care nu erau agreate de către SRI,  în acest sens fiind folosite controalele ANAF.

(Jurnal)

 

 

 

1 COMENTARIU