Directorul Clubului SCM Dunărea Giurgiu – 2020, ne spune care va fi parcursul echipei de fotbal, în returul de Campionat al Seriei Sud. Ce noi achiziții de jucători se vor face…

0
947

Zilele trecute l-am întrebat pe directorul Clubului SCM Dunărea – 2020, Marin Mirel, care  este parcursul pentru viitoarea perioadă,  a echipei de fotbal ”Dunărea Giurgiu”. Manifestându-și deplina disponibilitate , președintele Marin Mirel ne-a spus:

”La momentul actual echipa Dunărea Giurgiu se află în obiectiv…Suntem pe primul loc în Clasamentul seriei Sud, la trei puncte distanță de a doua clasată,  Adunații Copăceni. Ne batem pentru câștigarea seriei și  totodată pentru a accede în play-off.  Avem avantaj față de urmăritori  faptul că în retur jucăm pe teren propriu  cu contracandidatele, inclusiv cu Adunații Copăceni. Echipa pot spune că se află pe drumul cel bun…

Referitor la noile achiziții de jucători acesta preciza:

În iarnă vom aduce 2-3 jucători cu experiență,  pe posturile cheie: un fundaș central, un mijlocaș și un atacant , pentru a nu mai rata obiectivul din vară,  și anume acela de a promova în Liga a treia.

Întrebat cine  sunt jucătorii ce vor veni la Dunărea,  directorul Clubului Dunărea,  ne spunea: ”La momentul actual nu pot aminti decât de Țangulea… Este un mijlocaș stânga, un jucător foarte bun ce a jucat ultima dată la Poli Timișoara. Suntem în discuții destul de avansate și cu un vârf de atac ce a jucat la nivelul Ligii a doua.  Dorim  să luăm jucători cu experiență care au jucat în Ligile superioare, pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul. Avem un lot foarte tânăr lângă care însă trebuie să aducem și jucători cu experiență.

Meciul de Cupă de la finele săptămânii trecute, câștigat clar cu 8-0, a fost ultimul  pe anul acesta. Mai avem doar o săptămână de pregătire, urmând ca de vineri să avem o pauză până pe 16 ianuarie, când vom relua pregătirea. Începând cu luna ianuarie,  după data de 16,  vom avea niște meciuri de pregătire cu echipe din Ligile superioare, pentru a putea să ne dăm seama la ce nivel ne situăm – ne mai spunea directorul Clubului SCM Dunărea Giurgiu-2020, Marin Mirel.

(Jurnal)