Directorii DSP, din mai multe orașe, au fost DEMIȘI! Ce ar dori ministrul Tătaru la conducerea Direcțiilor de Sănătate …  

0
795

Mai mulți directori ai DSP au fost schimbați din funcție, după cum a confirmat Ministerul Sănătății în urmă cu puțin timp.  

Confirmăm schimbarea din funcție a mai multor directori executivi DSP: Timișoara, Arad, Brașov, Vâlcea. În acesta după-amiază, au fost semnate ordinele de înlocuire din funcție de către ministrul Sănătății”, transmite Ministerul Sănătății. 

Înlocuirea directorilor de direcții de sănătate publică s-a făcut pentru a asigura o mai bună funcționalitate a instituțiilor, în perioada crizei provocate de noul coronavirus.

Pe de altă parte, sunt analizate, la Ministerul Sănătății, situațiile care au condus la formarea de cozi în fața unor direcții. Persoanele ieșite din autoizolare au nevoie de adeverințe care să confirme expirarea perioadei în care au avut obligația de a sta în case. Sunt cetățeni care au încercat să contacteze telefonic sau pe e-mail DSP-urile, dar nu li s-a răspuns, așa cum s-a întâmplat și la Giurgiu (chiar și  jurnaliștilor noștri!).  

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se pare că agreează ideea ca la conducerea Direcțiilor de Sănătate Publică să fie numiți medici și nu altceva. Reamintim că în funcția de director al DSP Giurgiu este o juristă.  

 (Jurnal)