Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu deschide prima piaţa volantă de produse agroalimentare autohtone şi tradiţionale. Află detaliile evenimentului

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu deschide prima piaţa volantă de produse agroalimentare autohtone şi tradiţionale. Află detaliile evenimentului

0
Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu deschide prima piaţa volantă de produse agroalimentare autohtone şi tradiţionale. Află detaliile evenimentului

Prima ediţie a pieţei volante este organizată sâmbătă, 11 septembrie 2021, de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Giurgiu.

Ineditul eveniment va avea loc la sediul instituţiei, în curtea interioară și se va repeta în zilele de 18 si 25 septembrie, în aceeași locație.

În zilele de 2,9 și 10 octombrie 2021 acțiunea se va muta pe pietonala de pe str. Mircea cel Bătrân, pentru a sărbători și Ziua Națională a produselor agroalimentare românești, tot în scopul încurajării consumului de produse agroalimentare autohtone şi de produse tradiţionale.

Acţiunea se doreşte a fi un semnal adresat atât producătorilor, cât şi consumatorilor, prin care DAJ Giurgiu asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării şi consumului de produse locale.

Piața volantă din curtea DAJ Giurgiu va fi deschisă în zilele de sâmbătă 11,18 și 25 septembrie, între orele 8.00 şi 17.00.

Giurgiuvenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziţioneze legume şi fructe proaspete de sezon direct de la producători” – informează Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu.

Piata volanta se doreşte a fi un semnal în vederea încurajării şi consumului de produse locale. Astfel, giurgiuvenii vor fi rasfatati cu legume si fructe proaspete, direct de la producatori. Ne dorim sa permanentizam acest gen de activitati. Suntem încrezători că acest eveniment va avea continuitate, că vom dezvolta ideea. Dar, în primul rând, aceasta depinde de consumatori, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare” – comunică directorul executiv al DAJ Giurgiu, Petra Ochișor.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.9 ° C
10.9 °
10.9 °
52 %
1.9kmh
34 %
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °
mie
5 °