Direcția județeană de Transport Giurgiu, are toate utilajele pregătite să dea piept cu zăpada!

0
334

După o perioadă cu vreme primăvăratecă, specialiștii în meteorologie spun că iarna abia urmează a-și intra în drepturi. După temperaturile înregistrate în ultimele zile, înclinăm să le dăm dreptate…

Iată de ce drumarii, mai ales, și ne referim aici la salariații din Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu, s-au pregătit intens să ia cu asalt troienele de zăpadă, în cazul în care acestea își vor face simțită prezența în imediat următoarea perioadă pe traseele din județul nostru.

După cum ne preciza conducerea DJTADCT Giurgiu, respectiv  directorul acesteia, Daniel Cîrpușor, utilajele Direcței pe care o  conduce sunt echipate pentru deszăpezire și prezente zilnic între orele 03:00 și 07:00 dimineața, pe drumurile județului nostru.

Din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în cursul ultimelor 24 de ore, mai exact între -3 și 0 grade Celsius, mai multe drumuri județene au fost afectate de fenomenul de polei – ne precizau reprezentanții DJT Giurgiu.

Pentru combaterea acestui fenomen, utilajele pentru deszăpezire au fost prezente pe drumurile județene, unde, în cadrul acestor acțiuni, a fost folosită o cantitate considerabilă de material antiderapant, inclusiv sare – ne mai spuneau aceștia.

În ciuda tuturor acestor măsuri conducerea Direcției îi roagă pe toți participanții la trafic să circule cât mai prudent pe toate sectoarele de drum, pentru a evita orice fel de risc…

(Jurnal)