Direcția Județeană de Transport (DGTADCT) Giurgiu, inițiază Campania: ,,Plantează un copac, salvează un viitor!”

0
647

După cum ne anunțau reprezentanții conducerii Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic – Giurgiu, din această lună  această instituție iniâiază o Campanie de plantare a arborilor.

Această campanie  se va organiza cu ocazia Zilei Mondiale a Pământului și va avea loc SÂMBĂTĂ, 22 Aprilie, la intrare pe DJ 507,  Giurgiu – Oinacu, începând cu ora 10:00.

Scopul campaniei este de a încuraja protejarea mediului înconjurător și de a promova responsabilitatea socială față de natură. În acest sens, Direcția Județeană de Transport invită toți giurgiuvenii să se alăture eforturilor noastre de a îmbunătăți calitatea aerului și a mediului în general.

În timpul evenimentului, participanții vor avea ocazia de a învăța despre importanța protejării mediului, despre modul în care copacii contribuie la îmbunătățirea calității aerului și despre modul în care putem lua măsuri pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

Direcția Județeană de Transport asigură toate resursele necesare pentru a face acest eveniment un succes. Echipamentul necesar, inclusiv uneltele de plantare, vor fi furnizate de către organizatori. De asemenea, membrii echipei noastre vor fi prezenți pentru a oferi instrucțiuni și sfaturi cu privire la modul de plantare și îngrijire a copacilor.

𝗣𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮̂𝗻𝗱 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗮𝗰, 𝗯𝗶𝗳𝗮𝘁̦𝗶 𝘂𝗻 𝗶̂𝗻𝗱𝗲𝗺𝗻 𝗯𝗶𝗯𝗹𝗶𝗰 𝘀̦𝗶 𝗽𝘂𝘁𝗲𝘁𝗶 𝘃𝗲𝗱𝗲𝗮, 𝗰𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿, 𝗰𝗮̂𝘁 𝗱𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗱𝘂𝗺𝗻𝗲𝗮𝘃𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗶̂𝗻𝗳𝗿𝘂𝗺𝘂𝘀𝗲𝘁̦𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂!

–––––––––––––––––––––––––––––

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: djtadjctgiurgiu@yahoo.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076351664323

                     Împreună pentru un județ mai verde!