Dinamo câștigă derby-ul cu Astra, 2-1

0
302


172Dinamo
s-a impus pe terenul celor de la Astra, 2-1, grație golurilor lui Rivaldinho și Bumba.

După această victorie, echipa lui Contra este pe locul 3, cu 29 de puncte, cu 7 mai puțin decât FCSB și cu 5 în urma Viitorului.

Prima repriză a fost una echilibrată, ambele echipe având ocazii de gol, dar nereușind să se desprindă pe tabelă. Astra a început mai bine repriza a doua. Daniel Niculae a rămas singur cu Cerniauskas, dar șutul acestuia a fost atenuat de portar și Nedelcearu a scos de pe linia porții.

În ultimele 7 minute, Dinamo a decis meciul. Rivaldinho, care a primit o pasă perfectă de la Nistor, a marcat cu un șut de la 10 metri, în minutul 83. Două minute mai târziu, Bumba a rămas singur cu Iliev și a majorat scorul cu o execuție din centrul careului, după pasa aceluiași Rivaldinho. În minutul 90+3, Săpunaru a marcat cu un șut de la 2 metri și a redus din diferență.

Astra, campioana en-titre, este pe ultimul loc în play-off, cu 23 de puncte.

 

099Astra – Dinamo 1-2
Au marcat:
Săpunaru 90+2/ Rivaldinho 83′, Bumba 85′

Astra: Iliev – Al. Stan, Săpunaru (cpt), Fabricio, J. Morais – Takayuki (Boubacar 46′), Pițian  (D. Niculae 58′)– Teixeira, Budescu, V. Nicoară (Al. Ioniță II 46′) – D. Florea 
Rezerve: Boșneag, Buș, Moise, Lovin
Antrenor: Marius Șumudică

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palici (cpt) – Hanca, Rivaldinho, P. Petre (D. Nistor 60′)– Nemec
Rezerve: I. Popescu, Busuladzici, Bawab, M. Oliva, Marici, Bumba
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistent 1: Sebastian Gheorghe (Suceava) / Asistent 2: Mircea Grigoriu (București) / Rezervă: Robert Dumitru (Sf. Gheorghe) / Observator LPF: Marin Petrache (Săbăreni)
Observator CCA: Liviu Ciubotariu (Galați)

Mai multe fotogtafii de la acest meci gasiți pe pagina noastra de facebook: Jurnal giurgiuvean