Dinamo București poate profita de problemele din tabăra Astrei Giurgiu!

0
87
Duminică, 21 februarie, de la ora 20:30, formația  Astra Giurgiu va întâlni, pe teren propriu, echipa Dinamo București, într-un meci din etapa a 24 a Ligii 1 la fotbal. Trupa lui Eugen are nevoie de o victorie pentru a urca spre jumătatea  clasamentului.
Astralii nu au decât varianta victoriei, iar asta înseamnă o presiune considerabilă pe umerii  jucătorilor  care oricum nu stau bine cu moralul, din cauza  arestări patronului Ioan Niculae, și a crizei financiare. Giurgiuvenii au un lot echilibrat, mai valoros decât al lui Dinamo. Astra va avea însă un meci foarte greu, chiar dacă pe teren propriu, în compania unei echipe care dorește să se reabiliteze după eșecurile suferite.
Chiar dacă sunt favoriții, jocul de duminică, se anunță destul de dificil pentru Astrali. Diferența dintre cele două echipe este de un singur punct, giurgiuvenii ocupând locul 13, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 11 cu 26 de puncte. Astra Giurgiu, îi va înfrunta, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, pe cei de la Dinamo București, duminică, 21 februarie, de la ora 20:30