Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 21.00, este programată partida restanță din etapa a IX-a a Ligii 1 la fotbal, dintre Dinamo București și Astra Giurgiu. Partida, contând pentru etapa a 9-a, fusesese amânată din cauza  numărului mare de jucători din cadrul clubului Astra Giurgiu, depistați pozitiv la testul COVID-19 făcut în data de 28 octombrie 2020.
Ambele echipe se află pe ultimele două locuri în clasament și ambele se confruntă cu probleme financiare grave.
În acest meci antrenorul Eugen Neagoe, va debuta pe banca giurgivenilor. Derby-ul ultimilor clasate va avea loc pe stadionul Arena Națională din București. Gazdele au fost învinse în runda precedentă în deplasarea de la Ovidiu, scor 1-2, în timp ce  giurgiuvenii au pierdut chiar pe teren propriu (0-2 cu Academica Chiajna). Ambele echipe au doar varianta victoriei dacă doresc să părăsească zona minată a clasamentului.
Înaintea desfășurării acestei restanțe, Dinamo se află pe poziția a 15-a, cu 5 puncte acumulate în 9 meciuri. Astra Giurgiu stă și mai rău, e pe 16 (ultimul al clasamentului), cu 4 puncte strânse în nouă partide.
Arbitrul Andrei Florin Chivulete (Bucureşti ) va conduce la centru partida Dinamo – Astra Giurgiu, ajutat de asistenţii George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel) și  Andrei Constantinescu (Bucureşti )
Observator:  Liviu Ciubotariu (Galaţi)
(Costel Spînu)