Deputatul giurgiuvean Cristina Elena Dinu anunță pe facebook-ul personal  noua sesiune parlamentară, începută  luni 3 septembrie, însoțită de promisiunea implementării măsurilor din Programul de Guvernare al PSD pentru dezvoltarea #României!

Am reuşit să facem foarte multe lucruri bune în ultimul an şi jumătate – notează Elena Dinu.  Ne aşteaptă o nouă perioadă cu provocări şi multă muncă, dar pentru asta suntem acolo, să vă reprezentăm cu cinste şi să ne ţinem de promisiuni.

Și pentru că este vorba despre prima zi de lucru în noua sesiune a Parlamentului, deputatul giurgiuvean nu omite să  adauge un gând bun colegilor săi:

Le doresc tuturor colegilor mei din Camera Deputaţilor şi Senat mult succes în noua sesiune parlamentară şi spor la treabă!

O nouă sesiune parlamentară începe astăzi şi vom continua implementarea măsurilor din Programul de Guvernare al PSD pentru dezvoltarea #României! Am reuşit să facem foarte multe lucruri bune în ultimul an şi jumătate, ne aşteaptă o nouă perioadă cu provocări şi multă #muncă, dar pentru asta suntem acolo, să vă reprezentăm cu cinste şi să ne ţinem de promisiuni.

Le doresc tuturor colegilor mei din Camera Deputaţilor şi Senat mult succes în noua sesiune parlamentară şi spor la treabă!

Credem în România!

 

Tot din postările deputatului nostru aflăm și câte ceva despre

Infrastructura în sănătate, cuprinsă în cadrul Programului de guvernare PSD.  În acest context sunt prezentate mai multe proiecte ce urmează a fi realizate. Un prim proiect este cel al Clinicii multifuncționale ”Dr. Calistrat Grozovici” – Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, scopul evident al acestuia fiind furnizarea  unui act medical superior, prin creșterea numărului de locuri de tratament pentru bolnavi și o serie de alte facilități.

Un alt proiect este cel al Operării de servicii în parteneriat public privat în spitalele CFR, urmărindu-se  ca beneficii, printre altele , dotarea și modernizarea spitalelor, reducerea birocrației  și  creșterea calității actului medical.

Ale proiecte prezentate pe pagina deputatului Cristina Elena Dinu sunt tot de natură medicală ținând cont de natura pregătirii profesionale a domniei sale : Spitalul Regional Timișoara și Banca Națională de Sânge , ce urmează a asigura cantități necesare de sânge, plasmă umană și celule stem , cât și accesul pacienților români la transfuzii. Evident că în cadrul acestui ultim proiect, deosebit de important, se dorește totodată reducerea substanțială a costurilor cu îngrijirea medicală și îmbunătățirea stării de sănătate a populației.

(Jurnal)