Din nou, preotul Bogdan Nicolae şi UTIL SPC întind o mână către migranţii din Giurgiu

0
713

Cinci migranţi, patru bărbaţi şi o femeie, provenind din Sri Lanka, au fost primiţi la Cantina „Sf. Andrei”, îngrijită de preotul Bogdan Nicolae şi finanţată de un alt giurgiuvean cu suflet mare, Florin Balaban, patronul firmei UTIL SPC.

Cei cinci au ajuns în cursul nopţii trecute (8/9 octombrie) în Centrul de Primire Migranţi din Giurgiu, şi, până când vor intra cu totul în normalitate, erau în pericol de a nu avea nici ce să mănânce.

Salvarea le-a venit din partea părintelui Bogdan care a răspuns prompt solicitării noastre de a le oferi o porţie de mâncare la cantină. Mai mult, pe parcursul întregii săptămâni, chiar şi mai mult, dacă va fi nevoie, la Cantina „Sf. Andrei” cei cinci vor găsi sprijin şi o masă caldă.

Reamintim că nu este prima dată când preotul Bogdan, ce slujeşte la Biserica Smârda, răspunde apelurilor pentru ajutorarea migranţilor aflaţi la ananghie, la Giurgiu. În această vară, cu sprijinul UTIL SPC, a dus, zilnic, timp de câteva săptămâni, hrană pentru cei cazaţi la centrul din municipiul nostru.