Pe adresa redacţiei noastre, un cititor a transmis, pentru rubrica „Mitocanii şoselelor”, următoarea povestioară, pe care o redăm în întregime:

„Pe data de 6 mai, în jurul orelor 17,45, vrând să ies din parcarea aflată în spatele complexului Ancora, parcare între blocuri, aproape că am fost acroşat de un şofer, distribuitor de pizza la firma DOMINO’S din zonă, care conducea maşina cu număr de înmatriculare B 148 DPR. Am încercat să îl întreb cum de are curajul să intre cu aşa viteză în parcarea dintre blocuri – sincer, cred că avea aproape 50 km/h! Motivaţia lui: am dat semnal! Dar, acum, mă întreb şi eu, ca tot omul: dacă el a dat semnal, dar intra cu viteză în parcare, şi ar fi lovit pe cineva (pe mine sau pe orice alt trecător), era absolvit de vină?”, ne-a mai scris cititorul nostru.

Dincolo de orice comentariu, întrebarea care se naşte, dincolo de cea – pertinentă – pusă de cititorul „Jurnal giurgiuvean”, este dacă cei din conducerea pizzeriei amintite au cunoştinţă de atitudinea pe care o au  livratorii lor, faţă de ceilalţi participanţi la trafic…

(JGR)