Din ciclul: ”Câinele moare de drum lung și  PROSTU’ de grija altuia!”

0
638

Deși am explicat apariția mea într-un Dosar de urmărire al Securității între anii 81- 87, promițând că voi pune la dispoziția publicului interesat conținutul acestuia, imediat ce procesul cu CNSAS, pentru redarea adevărului, va lua la sfârșit (căci deocamdată este abia în a doua sa etapă), s-a găsit marțea din post, o impostoare posesoare de site să posteze ”dovada” (??) că Tincu a fost ”turnător”, dovedindu-ne încă o dată că nu are proprietatea termenilor.

Dacă ar fi citit  articolul meu intitulat ”Cum am ajuns SPION fără știrea mea”, matracuca ar fi aflat că de fapt nu asta mi-au pus în cârcă ”organele” dinainte de 90, ci o însușire pe care probabil mulți și-ar fi dorit-o, cea de SPION!! (Fotocopia pe care o redau alăturat, desprinsă din  Dosar, dovedește acest lucru ).

Prezența mea într-un proces se datorează faptului că sunt naiv, amăgindu-mă că voi reuși să dovedesc instanței că Dosarul este o făcătură ordinară, prin care odioasa instituție a dorit șantajul meu și al familiei mele pentru vina că eram vizitat, anual, de mătușile și unchii  mei, stabiliți în Italia…

Iată de ce am promis că voi pune la dispoziția publicului curios, chiar și a impostoarei de care aminteam (numai contra cost!), conținutul Dosarului, filă cu filă, pentru ca fiecare dintre concetățenii mei să constate singuri cât de subțiri sunt probele celor care se mai și autointitulează Consiliul Național pentru ”Studierea” Arhivelor… Care ”studiu”, că în Dosar sunt numai abureli de te ia capul!  Dar asta rămâne să constatați singuri, după cum v-am promis… Oricum eu unul voi merge până la capăt, iar CEDO probabil îmi va sta martor că mă voi ține de cuvânt, dacă instituțiile statului vor continua să mă ignore, mizând pe sintagma: ”corb la corb nu-și scoate ochii!”  

Atenție! Pentru analfabeții funcțional, ce încurcă termenul de ”turnător” cu cel de ”Spion” organizăm cursuri de semantică în cadrul redacției.

(Florian Tincu)