Colegii de la DIGI24, au redactat un material  având ca  subiect greșelile  sau omisiunile din declarațiile de avere ale parlamentarilor. Printre acestea se regăsește și una ce îl vizează pe deputatul giurgiuvean Răzvan Cuc.  

Aleşii care stau bine la capitolul proprietăţi, nu stau la fel de bine şi la justificarea averii. Deşi depun anual declaraţii de avere, unii recunosc că le-au completetat greşit sau că situaţia imobilelor nu este cea trecută în documentele oficiale. Sunt situaţii în care sunt declarate case care nu există sau care aparţin altcuiva.

La Giurgiu parlamentarul  care s-a remarcat la acest capitol este , după cum arată cei de la Digi24, Răzvan Cuc. Fostul ministru al Transporturilor  declară pe proprie răspundere un apartament în Giurgiu de peste 700 de mp. Împreună cu soţia deţine alte 6 imobile în Bucureşti şi Giurgiu.

Contrariat, Răzvan Cuc, declară : Mă îndoiesc, mai studiaţi declaraţia de avere, nu cred că am trecut eu aşa ceva. Vreţi să faceţi un material, presupun, foarte rău la adresa partidului şi la adresa parlamentarilor din partid. Sunt convins că dacă mă uit la material o să fie unul devastator.

Parlamentarul social democrat îşi aduce aminte totuşi că a cumpărat anul trecut un teren în Giurgiu de 700 de mp. Nu îşi dă seama cum a apărut însă apartamentul în declaraţia sa de avere.

Probabil că s-a trecut de două ori că nu am făcut eu declaraţia, nu am tehnoredactat-o eu personal. Înseamnă că este o greşeală, eu la Giurgiu stau pe Hristo Botev la casa care este achiziţionat-o de soţie – mai spune Răzvan Cuc.

(Jurnal)