DGASPC Giurgiu : ”Membrii Asociației Maria Holtzhauser i-au vizitat pe beneficiarii Centrului Persoanelor vârstnice din Hotarele, pregătindu-le un meniu copios!”

0
708

 Joi, 18 mai, Centrul pentru Persoane Vârstnice Hotarele a fost vizitat de 25 de persoane angajate în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel , prin intermediul Asociației Maria Holtzhauser.

Scopul vizitei a fost înfrumusețarea aspectului exterior al centrului prin plantarea de flori și îngrijirea spațiilor verzi, alături de beneficiarii  Centrului.  Toți cei  prezenți a contribuit la igienizarea tuturor spațiilor din Centru.

Specialiștii în arta culinară,  ”Chef Nicolae Lica”, împreună cu ”Kadei S.” i-au răsfățat pe beneficiarii Centrului , pregătind un prânz delicios, bazat pe rețete proprii deosebite, compus din preparate din somon, piureuri de legume, salate, supă și numeroase deserturi.

„Acțiunea de astăzi se înscrie în contextul eforturilor pe care personalul centrului Hotarele, împreună cu ”Asociația Maria Holtzhauser”,  le depun pentru ca bătrânii noștri să se bucure de momente cât mai plăcute”, a declarat Marina Ceadârgeanu, șef  al centrului din Hotarele.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu a dorit să mulțumească persoanelor implicate în această acțiune, pentru  bucuria făcută  celor 43 de beneficiari din Centrul pentru Persoane Vârstnice Hotarele.

(Jurnal)

.