Cătălina, o studentă de 21 de ani din județul Giurgiu, s-a sinucis după un conflict cu viitoarea mamă soacră.

În urma informațiilor obținute de jurnaliștii de la Kanal D, Cătălina Adriana, studenta dintr-o localitate a județului nostru,  a fost găsită spânzurată, după ce viitoarea soacră i-ar fi cerut înapoi inelul de logodnă. 

Tânăra, care urma să termine facultatea în vară şi visa să se mărite, înainte de a face acest gest  a lăsat un bilet de adio cutremurător. Cătălina   și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu viitoarea mamă soacră.

Potrivit rudelor fetei, femeia i-ar fi cerut să îi dea înapoi inelul de logodnă dat de fiul ei. Părinții Cătălinei  au găsit-o moartă în șopronul din gospodărie. 

Fata era studentă la Academia de Studii Economice și, după logodnă, se mutase cu iubitul ei cu 11 ani mai mare și cu mama acestuia. Aparent, viitoarea soacră și Cătălina nu aveau o relație foarte bună și, recent, fata i-ar fi spus unei rude că începuse să se certe și cu iubitul ei și că mama lui i-ar fi cerut inelul de logodnă și ar fi dat-o afară din casă.

Cătălina ar fi lăsat un bilet de adio în care și-a cerut iertare pentru gestul extrem pe care l-a făcut și a spus ca nu ar putea să trăiască fără iubitul ei.

(Surse : KANAL D)