Dezbatere privind legile învățământului pentru o Românie educată desfășurată ieri, 16 august, în municipiul Giurgiu

0
263

Pachetul de noi legi ale educației este rezultatul unei ample consultări și contribuției a peste 10.000 de specialiști și își propune o reformă profundă a învățământului din România.

PNL Giurgiu, prin președintele Comisiei pentru Educație, Cercetare și Sport a PNL Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, a organizat marți, 16 august,  o sesiune de dezbateri pe tema noilor legi ale educației unde au fost invitate părțile interesate (reprezentanți ai elevilor, reprezentanți ai asociațiilor de părinți, cadre didactice, directori ai unităților de învățământ) pentru a-și expune punctele de vedere.

La întâlnire au participat deputatul, Gabriela Horga, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, inspectorul general al IȘJ Giurgiu, Adelina Sirbu, președintele Asociației Vohub, Mihaela Nadia Sandu, dar și secretar de stat, Sorin Ion.

Elisabeta Mihalcea mulțumea cadrelor didactice, elevilor și, nu în ultimul rând, colegilor săi de partid, Meclea Alina, Chiran Adrian și domnul Nicolae Dogaru.

Dacă vrei să-ți spui părerea referitor la sistemul de reformare al învățământului, intră pe www.legile-educatiei.pnl.ro și lasă un mesaj cu sugestiile tale de îmbunătățire a noilor prevederi.

„Împreună, așezăm bazele unui sistem de învățământ mai bun, mai performant!”, este mesajul președintelui Comisiei pentru Educație, Cercetare și Sport a PNL Giurgiu, Elisabeta Mihalcea.

(Jurnal)