În inconştienţa şi în deplina sa IMATURITATE profesională, fostul ministru al Sănătăţii nu face altceva decât să aprofundeze #neîncrederea oamenilor în ceea ce priveşte efectele SARS-COV2, respectiv în necesitatea vaccinării.

Asta, după ce tot din cauza actualei guvernări, a unor măsuri aberante, a unei comunicări defectuoase pe acest subiect, #românii sunt bulversaţi. Şi există, astfel, riscul ca tot mai puţine persoane să se protejeze aşa cum trebuie împotriva acestei boli nemiloase.

Când spun că Voiculescu doar se #joacă, este, într-adevăr, tot ceea ce face. Alături de colegii săi din USR, alături de PNL, Vlăduţ a avut ocazia să demonstreze întregii ţări dacă informaţiile date presei sunt reale sau nu.
Însă, când a fost vorba să aprobe înfiinţarea Comisiei de #Anchetă pe tema datelor din pandemie, şi el şi tot USR-ul, în frunte cu adversarii lor de la PNL, au dat bir cu fugiţii.
Mi se pare că ceea ce se întâmplă acum, ceea ce face Voiculescu nu este decât o încercare de #intimidare a PNL. O copilărie USR-istă, în fapt, dar un joc atât de periculos pentru ţară.
Fostul ministru al Sănătăţii vrea să-i detoneze pe alţii în direct, uitând, însă, că este la fel de #responsabil de tot ceea ce acuză, dacă se confirmă informaţiile privind datele măsluite din pandemie sau raportarea numărului celor care au murit din cauza COVID-19. Şi apoi, cum se face că doar după ce a fost dat afară din Ministerul Sănătăţii a descoperit „probleme” în sistem şi cum se face că s-a trezit luptând cu „mafia” despre care vorbeşte USR-ul, doar când n-a mai avut acces la funcţia de ministru?

Stimaţi domni de la USR şi de la PNL, terminaţi odată cu #circul şi cu haosul, în această perioadă în care singurele lucruri care ar trebui să vă intereseze sunt România, sănătatea românilor şi bunăstarea lor. Pentru că asta le-aţi #promis, nu hârjoneli, scandaluri şi bătaia voastră pe banii lor!