Deputatul PSD, Cristina Elena DINU: „Programele «Credite Student Invest şi Family Start», două programe prin care PSD şi-a îndeplinit toate promisiunile din pachetul Sprijin Pentru România”

0
310

Tinerii pot accesa începând cu data de 7 noiembrie, #creditele din programele Ministerului Familiei: Student Invest şi Family Start. Tinerii se pot adresa băncilor #partenere pentru accesarea creditelor pentru studii sau cheltuieli familiale: CEC Bank, Libra Bank și băncile cooperatiste afiliate Creditcoop.

În cadrul programului #Family_Start, tinerii pot obține un credit în valoare de maximum 75.000 lei şi banii pot fi folosiţi pentru plata cheltuielilor cu #educaţia copiilor, pentru achiziţia de autoturisme, pentru plata #chiriei sau pentru un avans necesar cumpărării unei #locuinţe.

În cadrul programului #Student_Invest, tinerii pot obține un credit în valoare de maximum 50.000 lei şi pot folosi suma pentru plata #taxelor de studii, pentru publicarea unor #cărți, a studiilor de specialitate sau pentru plata locurilor de #cazare în căminele studențești.

În ambele cazuri, creditele sunt #garantate de către stat în proporție de 80% și cu dobânda subvenționată, cu o perioadă maximă de rambursare de 10 ani şi o perioadă de #grație de maximum 5 ani.

Odată cu lansarea acestor două programe, #PSD şi-a îndeplinit toate promisiunile din pachetul #Sprijin_Pentru_România.

#PSD #Măsuri_Pentru_Oameni

#Sprijin_Pentru_Tineri

(Cristina Elena DINU- deputat PSD Giurgiu)