Deputatul PNL, Alexandru Andrei: „Folosirea violenței nu poate fi acceptată sub nicio formă, iar cei care recurg la astfel de gesturi trebuie urgent izolați pe scena publică!”

0
156

Deputatul liberal, Alexandru Andrei se declară indignat cu privire la atacul pe care un parlamentar AUR, liderul formațiunii, George Simion, l-a manifestat în cadrul Parlamentului României asupra ministrului Energiei: „Am asistat astăzi, în plenul Camerei Deputaților, la scene de neimaginat pentru o astfel de instituție: un ministru atacat – fizic – de un deputat!”

Ca toți colegii prezenți în sală, am văzut cum ministrul Energiei este agresat fizic de liderul AUR în timpul dezbaterii moțiunii simple.

Este un moment unic în istoria Parlamentului, moment ce arată foarte clar cum parlamentarii AUR exacerbează accentele extremiste, impunându-și punctul de vedere cu forța fizică.

Se pare că AUR nu cunoaște conceptul de dezbatere, de schimb de idei sau – și asta este foarte grav – conceptul de democrație și libertate de exprimare.

Este de neacceptat o astfel de atitudine în Parlamentul Românei și condamn cu tărie atitudinea agresivă a liderului AUR, George Simion!

Folosirea violenței nu poate fi acceptată sub nicio formă, iar cei care recurg la astfel de gesturi trebuie urgent izolați pe scena publică!”

(Alexandru Andrei- deputat PNL Giurgiu)