Deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei :”PNL este o alternativă la PSD!”

0
320

Surprizele de pe scena politică nu încetează să apară .  Deputatul giurgiuvean, Alexandru Andrei,  anunță, printr-o postare pe pagina sa de facebook că “de astăzi, 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Național Liberal. 

Din respect față de giurgiuveni vreau să anunț public că începând de astăzi, 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Național Liberal. Nu am făcut această mișcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un oportunist.

Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredințat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016.

Și rezultatul alegerilor din data de 26 mai, voturile majorității românilor, mi-au arătat că am avut dreptate. PNL are în acest moment cea mai bună echipă și eu mă alătur celor care au soluții reale și viabile pentru români, pentru România! Totodată, rezultatul obținut de PNL îmi dovedește că este singurul partid care poate bate PSD! (…)

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, pentru încrederea voastră. Vă invit să îmi fiți alături și pe viitor! Împreună punem Giurgiul în primul rând, România în primul rând!”, mai scria deputatul giurgiuvean pe pagina sa de facebook.