Deputatul Elena DINU, interpelare către Ministrul Cuc: „Cât v-a interesat infrastructura de transport din Giurgiu?”

0
367

Recent, sediul social-democraților giurgiuveni a fost gazda unei conferințe de presă în cadrul căreia deputatul giurgiuvean, dr. Elena Dinu, a abordat un subiect „fierbinte” pentru locuitorii județului nostru, și nu numai: starea infrastructurii de transport, și cine se face vinovat de modul în care arată acum drumuril naționale de pe raza județului nostru.
„Îmi pare rău că o spun, dar drumurile naționale sunt mult mai proaste decât cele județene. În aceste condiții, lansez întrebare pentru ex-giurgiuveanul actual nemțean, Răzvan Cuc: DN 61, DN 5 A, DN 5B și DN 5C, drumuri care sunt pe raza județului, care au fost date, anual, pe lista de investiții a DRDP București, încă din perioada când domnul președinte (n.r. – Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu) era director al DRDP și, de când „giurgiuveanul” Cuc, de ce nu au fost trecute, nici până acum, ca prioritate pe lista de investiții a Ministerului? Investițiile mari sunt făcute de CNAIR, cu aprobarea dată de Ministerul Transporturilor.
Drumul de legătură din Vamă, promis lui Barbu de 3 ani, pe care l-am tot așteptat să-l văd început…Nu mai zic de Podul de la Grădiștea…Chiar îmi doresc, în calitate de parlamentar și giurgiuvean nevremelnic, să știu de ce aceste investiții, pentru noi, cei care circulăm pe aceste drumuri, nu se regăsesc în strategia ministerului. Să nu mai vină cineva cu minciuni, DRDP întreține, nu face investiții în drumuri decât cu aprobarea CNAIR și Ministerului Transporturilor.
Vreau să știu, în calitate de giurgiuvean, cât l-au interesat Giurgiu, giurgiuvenii, și drumurile din această zonă. Directorii nu ar trebui să fie, în opinia lui, giurgiuveni, pentru că sunt proști!”, a mai spus Elena Dinu.
Prezent, în aceeași conferință de presă, președintele CJ, Marian Mina a completat: „Părerea mea, ca fost director DRDP este că regionala și, implicit, județul Giurgiu, au fost sabotate constant pentru că trebuia să plece Dinu (n.r. – Daniel Dinu, fost director DRDP București) acasă. De aceea nu a fost aprobat niciun proiect major pentru Giurgiu. S-a vrut doar discreditarea directorului Dinu, să se demonstreze că, vezi Doamne, nu ar fi capabil să facă treabă. Nu avea cum, fără finanțare”,a încheiat Marian Mina.

(Jurnal)