Momentul  festiv  consumat recent în Municipiul Giurgiu, împlinirea a  unui deceniu de activitate a Organizaţiei de Pensionari a Partidului Social-Democrat, a fost marcată de către deputatul giurgiuvean , dr. Cristina Elena Dinu, pe propriul său facebook .

În acest context parlamentarul PSD nota:

De fiecare dată, este o onoare să mă aflu printre seniorii noştri, cărora le mulţumim pentru că ne oferă tot ce este mai bun din experienţa dumnealor de viaţă, din experienţa profesională şi cea politică. Le mulţumesc pentru invitaţie doamnei Vasilina Cojocaru şi organizaţiei OPSD Giurgiu! Am dorit să le spun pensionarilor social-democraţi giurgiuveni, în primul rând că, în ciuda vremurilor care mai mult ne dezbină decât ne unesc, este bine că suntem împreună! Facem parte dintr-o mare familie şi avem nevoie unii de ceilalţi. Noi, cei mai tineri avem nevoie de experienţa vârstnicilor, de ajutorul şi de sfaturile lor, iar ei au nevoie de vitalitatea şi de puterea noastră de muncă. Dar, în primul rând, au nevoie de sprijin la această vârstă, iar noi le suntem alături prin măsurile pe care le luăm.

Deputatul  a dorit în același timp să treacă în revistă câteva din realizările notabile ale partidului social democrat în sprijinul pensionarilor: Amintesc doar de eliminarea CASS la toate categoriile de pensii, de eliminarea impozitului la pensiile sub 2.000 de lei, de scăderea impozitului pentru pensiile de peste 2.000 lei, dar şi de mărirea punctului de pensie la 1.000 de lei, urmată de o altă majorare, de la 1 iulie 2018. Totodată, cea mai recentă măsură luată de Guvernul PSD-ALDE este aceea prin care pensiile vor fi plătite către toţi pensionarii până în ziua de 15 a lunii. În finalul postării sale Cristina Elena Dinu a felicitat Organizaţia OPSD Giurgiu  și totodată pe  președintele acesteia, Dan Cristescu,  pentru efortul depus,  inclusiv pentru că a obţinut primul loc pe ţară în ceea ce priveşte activitatea on-line! De asemenea, îi felicit pe toţi membrii OPSD şi pe simpatizanţii PSD pentru rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat la ultimele alegeri! – a mai menționat deputatul giurgiuvean.

(Jurnal)