Deputatul Cristina Elena DINU solicită plafonarea prețurilor la alimente și medicamente…!

0
195

Decretul privind instaurarea stării de urgență nu are nici o valoare fără adoptarea actelor normative care stabilesc măsurile concrete care trebuiesc luate! –  scria deputatul PSD,  Elena Dinu pe facebook-ul personal.

Domnia sa mai preciza: Pentru că nu a fost adoptat și actul normativ care ar fi plafonat prețurile, prețurile au luat-o razna! Guvernul PNL trebuie să ia măsuri urgente, dincolo de sloganuri, bătăi pe umăr și bune intenții.

Dacă nu o va face astăzi,  PSD are pregătit și va depune un proiect de lege, pe care îl vom adopta în regim de urgență, prin care să plafonăm prețurile la alimentele de bază, medicamente și produse sanitare. Dar nu la valoarea lor de astăzi, ci la media prețurilor din ultimele 3 luni.

Contactată de redacția noastră dr. Cristina Elena Dinu a mai precizat: Am depus astăzi (19 martie), solicitarea noastră privind scutirea de rate, căci nu au anulat ( membrii Guvernului – n.n) ratele la bănci, măcar pe această perioadă…Nu au făcut nimic! Ieri am depus-o  pe aceea cu șomajul tehnic…

Evident contrariată, Elena Dinu a continuat: Le-am dat puteri depline, așa că pot să plafoneze prețurile după cum am cerut noi, PSD-ul, că nu se întâmplă nimic.Trebuie oprită tentația unora pentru speculă…Instituțiile abilitate ar trebui în acest sens să treacă la controale și să verifice dacă societățile care declară un anumit adaos comercial chiar îl respectă…- a mai precizat deputatul giurgiuvean. 

(Jurnal)