Deputatul Andrei Alexandru  dă vești bune giurgiuvenilor: ” Încep lucrările la podul de la Grădiștea!”

0
679

Într-o postare pe facebook, Deputatul giurgiuvean, Andrei Alexandru, ne anunță că în sfârșit, după o groază de promisiuni și tot atâtea amânări, lucrările de refacere a Podului de la Grădiștea vor fi demarate.

În cursul acestei săptămâni se asamblează comandamentul șantierului și, în același timp, au început să fie emise autorizațiile pentru demolarea clădirilor din zonă și a vechiului pod, construit în perioada 1987-1988 – scrie Deputatul giurgiuvean.

Următoarea etapă este amenajarea drumurilor de acces, a organizării de șantier și acțiunile de demolare.

Din discuțiile purtate cu factori de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor, precum și cu reprezentanții constructorului a reieșit că acesta este mobilizat și pregătit, cu utilaje și forță de muncă, pentru demararea lucrărilor, alocând toate resursele necesare.

În aceleași discuții, reprezentanții firmei ce va executa acest proiect mi-au subliniat faptul că o problemă cu care se confruntă este obținerea autorizațiilor necesare; sper ca factorii de decizie din CFR Infrastructură să se implice rapid, astfel încât toate autorizațiile necesare să fie obținute în cel mai scurt timp, iar lucrările să poată demara, efectiv, cât mai repede.

Refacerea podului de la Grădiștea este unul din obiectivele prioritare ale activității mele ca deputat, încă din primul mandat în Parlament și, cu toate că mulți au fost reticenți la ideea acestui proiect, iată că lucrurile ”se mișcă” și, în curând, încep lucrările.

În partea finală a postării sale, Deputatul Andrei Alexandru precizează: Voi continua să mă implic activ în acest proiect, urmărind îndeaproape derularea lucrărilor, inclusiv prin vizite în teren, și voi încerca să ajut – în limita competențelor legale – în depășirea oricăror eventuale obstacole ce ar putea să apară în cursul execuției proiectului.

Reamintesc că este un proiect în valoare de circa 650 de milioane lei, ce se va derula pe parcursul a doi ani.

(Jurnal)