Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Deputatul Alexandru ANDREI: „Pompierii giurgiuveni vor dispune de noi facilități menite a crește viteza de răspuns în situații de urgență”!

Deputatul Alexandru ANDREI: „Pompierii giurgiuveni vor dispune de noi facilități menite a crește viteza de răspuns în situații de urgență”!

0
Deputatul Alexandru ANDREI: „Pompierii giurgiuveni vor dispune de noi facilități menite a crește viteza de răspuns în situații de urgență”!

„În scurt timp, pompierii giurgiuveni vor dispune de noi facilități, menite a crește viteza de răspuns în situații de urgență, dar și pregătirea profesonală a salvatorilor de la ISU.

Alături de președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, am vizitat ieri șantierul noii baze a ISU Giurgiu, realizată în cadrul unui proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, cu o valoare de peste 5 milioane de euro.
Un garaj pentru autospeciale, o staţie ITP, atelier pentru întreţinere şi reparaţii dotat corespunzător, spaţii de simulare a condiţiilor de intervenţie pentru antrenamentul servanţilor şi al paramedicilor, vestiare, grupuri sociale, spaţii administrative – toate sunt aproape de finalizare în spațiul de pe strada Uzinei, realizarea integrală a proiectului conducând la reducerea timpilor de răspuns în situaţii de urgenţă, creşterea duratei de viaţă a autospecialelor de intervenţii, dar și la reducerea cheltuielilor cu întreţinerea şi reparaţia autospecialelor.

Stadiul lucrărilor este avansat, iar în discuțiile purtate cu constructorul, acesta ne-a asigurat că pompierii de la ISU vor putea beneficia de toate aceste facilități la începutul verii acestui an.”

(Alexandru ANDREI, deputat PNL de Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °