Deputații PNL, Gabriela Horga și Alexandru Andrei, împreună cu primarii Dan Rusu și Emilian Bănică, s-au întâlnit cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea

0
646

Deputații PNL, Gabriela Horga și Alexandru Andrei împreună cu primarul Dan Rusu s-au întâlnit cu ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea. În acest context, Deputatul Gabriela Horga a postat pe facebook un scurt material în care explică scopul acestei întâlniri .

 ”Am avut o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, pe tema proiectelor din localitățile Adunații-Copăceni și Bolintin-Deal din județul Giurgiu. Împreună cu mine au mai fost primarii liberali ai celor două localități : Daniel Rusu și respectiv Emilian Bănică , cât și colegul meu, deputatul Alexandru Andrei.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL Giurgiu. De aceea sprijinim investițiile în școli, drumuri, apă,  canalizare, rețele de gaze naturale.

Doar prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei. Se asigură  astfel finanțarea  unor servicii esențiale pentru cetățenii județului Giurgiu : apă, drumuri și gaze” – a mai precizat, în postarea sa, Deputat Gabriela Horga.