Deputat PSD, Cristina Elena DINU: ”Copii frumoşi şi deştepţi, dascăli implicaţi, dorinţă de cunoaştere, ambiţie şi spirit de echipă, la acţiunea organizată de OFSD Giurgiu!”

0
187

”Copii frumoşi şi deştepţi, dascăli implicaţi, dorinţă de cunoaştere, ambiţie şi spirit de echipă, sâmbătă, la acţiunea – Oriunde ca acasă”- scria pe facebookul său, Deputatul Cristina Elena DINU. 

Acțiunea a fost organizată de OFSD Giurgiu, la Căminul Cultural din comuna Comana, sâmbătă, 23 septembrie.

Moment emoționat: Președinta Organizației de femei, Deputatul Cristina Elena DINU, a fost întâmpinată de copiii din comuna Comana, alături de colegele din Organizație, în mod tradițional, cu pâine și cu sare.

Am dorit să marcăm, astfel, în avans, Ziua Europeană a Limbilor Străine, împreună cu circa 60 de copii şi tineri din municipiu şi din judeţul Giurgiu, printr-un concurs de cultură generală.

N-au lipsit de la eveniment poezia, muzica dansul şi nu în ultimul rând prăjiturile tradiţionale, preparate după rețetele mai multor ţări, totul desfășurându-se  pe fondul  veseliei şi la final recompensat cu premii pe măsură.

Un eveniment deosebit, organizat de doamnele social-democrate giurgiuvene, la Căminul Cultural din Comana, la care au participat elevi de gimnaziu şi de liceu din Giurgiu, Bolintin Vale, Comana, Ulmi şi Vărăşti.

Copiii au răspuns întrebărilor din concurs, atât în română cât şi în alte limbi de circulaţie internaţională, şi s-au bucurat, la sfârşit, de diplomele şi premiile oferite cu drag de OFSD Giurgiu.

Acţiunea s-a încheiat cu un program artistic ce a cuprins  poezii, cântece şi dansuri tradiţionale din mai multe state ale Uniunii Europene, pregătite de talentaţii elevi din comuna Comana, dar şi cu degustarea dulciurilor şi produselor de patiserie specifice României, Franţei, Spaniei, Italiei sau Germaniei.

Mulţumim pentru organizare şi implicare doamnei director a Liceului Tehnologic Comana, Georgiana Soare, şi colectivului său minunat, şi, nu în ultimul rând, pentru găzduire, d-lui primar Aurel Enache.

Mulţumesc totodată tuturor colegelor mele din OFSD Giurgiu pentru implicare şi pentru că, împreună, am reuşit să realizăm acest eveniment deosebit!

Dovada reuşitei  a reprezentat-o  zâmbetele de pe chipurile copiilor participanți la această mică sărbătoare.” 

 (Deputat Cristina Elena DINU)