Dinu_CristinaPreşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, în urmă cu puţin timp, că organizaţia pe care o conduce susţine necondiţionat Guvernul Grindeanu. Mă alătur tuturor colegilor mei social-democraţi şi îmi anunţ susţinerea fără rezerve a Executivului condus de Sorin Grindeanu!

Am promis în campania electorală că vom implementa măsuri bune, sustenabile, care să ducă la creşterea nivelului de trai al tuturor românilor, care să vizeze inclusiv aducerea a cât mai multor români în clasa de mijloc.
Guvernul PSD-ALDE a reuşit, într-o singură lună, să ia în acest sens zeci de măsuri socio-economice. Putem vorbi, fără îndoială, despre un record în România, din acest punct de vedere. Au fost majorate pensii, salarii, indemnizaţii, burse, au fost eliminate taxe, CASS-ul pentru pensionarii cu venituri mici, şi nu numai, au fost stabilite gratuităţi pentru studenţi, sprijin pentru tinerii care vor să-şi cumpere o locuinţă şi lista continuă.
 
Da, Guvernul Grindeanu trebuie să ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-a propus în Programul de Guvernare! Românii au arătat, pe 11 decembrie, că au încredere în noi şi nu-i vom dezamăgi!”

8 COMENTARII

  1. I-ati dezamagit madamo! Toate pomenile nu sunt de ajuns ca sa luati mintile populatiei, chiar si a celor care v-au votat. Nu ma agit, nu ies in strada, doar observ si am convingerea ca pasul inapoi facut de penalii din parlament nu e deajuns. Nu te cunosc, nu te-am vazut, dar ACUM (nu cu 2 luni in urma) am convingerea ca nici cei care v-au votat si au primit deja pomenile nu v-ar mai vota. Hai sa vedem ce se mai intampla, poate scapam de penalii din toate partidele, ce zici?

  2. Buna dimineata !Trei milione cincisute sute de mii , nu reprezinta romanii din tara.Va sustineti unii pe altii in Guvernul Romaniei , tocmai pentru a va apara privilegiile.O gasca de penali , n-o spun numai eu.Cati primari penali aveti in judetul Giurgiu?De ce sunt vandute terenurile agrigole ale taranilor de trei ori ?Cum gestionati situatia dascalilor si elevilor din judet ? Nu va spun o noutate , sunt pe ultimul loc.Despre sanatate , nici nu poate fi vorba.Spitalele din judetul pe care-l reprezentati sunt la limita subzistentei ? de ce ? Va spun eu .Pentru ca furati la vedere, toti , de la primar la senator , deputat etc.Nu va acuz , faptele vorbesc.Despre coruptie si averi dobandite prin furt , ati auzit la Giurgiu , doamna Marian Mina ?Sunteti rupti de realitate , doamna! Rusine!

  3. Giurgiu a fost si va ramane un oras de cacat! Fara locuri de munca, fara perspective.
    Oamenii politici giurgiuveni sunt nuli! Ii cunoastem foarte bine. Asa spun fostii lor profesori . Ce pregatire au! Ce fac ei pentru Giurgiu? Este exact cum as pune femeia de servici director general! Si atunci va intreb: AM DREPTUL DE A IESI IN STRADA?